Gdybym się na ciebie uwziął, to byś dostał zakaz bo po co mi wracający na serwer cheater. Ale nie zamierzam się w to bawić. Dostałeś bana za cheaty z których nagminnie korzystasz kopiąc, szukając witherek itd. z czym się mocno obnosisz na czacie i generalnie z wieloma innymi rzeczami też się obnosisz. Wraz z wulgarnością i prowokacyjnością twoich wypowiedzi na czacie.
Dla mnie, o czym większość starszych graczy wie, na serwerze nie ma znaczenia czy będziesz mi rzucał wazeliną i wykupował u mnie skórę, czy się podlizywał i prawił komplementy. W sytuacji złamania regulaminu ukaram cię jak każdego innego co też zrobiłem.
Druga sprawa, jak już pisałem - korzystałeś ze speedmine - nie tak dawno na moich oczach, po czym otrzymałeś ostrzeżenie, że jeśli raz jeszcze złapię cię na cheatach to cię wybanuję z permem. No i cóż, ponownie widzę cię latającego na freecam ludziom po wyspach i po netherze. Gratuluję! A dowody przesyłam kanapce, nie martw się, wypowie się
P.S. Gdy tylko usłyszałeś od Michał152, żebyś czasem przemilczał pewne rzeczy napisane do ciebie na czacie i zapewne coś więcej, bo Michała ostrzegłem przed graniem na twoim koncie to nagle od mało co nie wyzywania mnie przeszedłeś do przepraszania i "płaszczenia się za kasę" - jak to nazwałeś do Darkoo - na mojej wyspie. Także chyba sumienie cię ugryzło i zachęciło do próby "załagodzenia sprawy"
Sorry za późno, trzeba było posłuchać pierwszego ostrzeżenia.
______________________________________________________________________________________________
Pomogłem? Daj Rep+
Keep calm or you will be punished.