04-13-2020, 23:39
I dostanę bana za to co budowałem za czasów jak 1 blok = 1pkt ? (około 3-5lat temu) od pojawieniu się punktu w regulaminie o ,, klocach'' gromadze śmieci (w skrzyniach), które normalnie bym postawił na wyspie jak dawniej. Tak jak napisałem wyżej ten punkt ewidentnie został stworzony aby usunąć starych graczy i w większości się to udało.
PS. Nie rozumiem czemu Mars'a nie było na serwerze dwa miesiące nagle się pojawia i grozi mi premem za,, kloca''.
To co postawiłem przez ostatnie 1.5 roku już skopałem z wyłączeniem beaconów (w tym miejscu grubość to 3 bloki). Czym ja zawiniłem? zawsze pilnuje swojego nosa, chyba że ktoś mnie sprowokuje co ostatnio zbyt często zdarza.
Pozdrawiam Tomasz
PS. Nie rozumiem czemu Mars'a nie było na serwerze dwa miesiące nagle się pojawia i grozi mi premem za,, kloca''.
To co postawiłem przez ostatnie 1.5 roku już skopałem z wyłączeniem beaconów (w tym miejscu grubość to 3 bloki). Czym ja zawiniłem? zawsze pilnuje swojego nosa, chyba że ktoś mnie sprowokuje co ostatnio zbyt często zdarza.
Pozdrawiam Tomasz
Pomogłem zostaw reputacja +1
Takie małe coś a cieszy
Sklep + skup = /is visit tomaszek123321
Czynne offline!!!
Takie małe coś a cieszy
Sklep + skup = /is visit tomaszek123321
Czynne offline!!!