06-18-2019, 08:13
(06-17-2019, 23:14)Gerther napisał(a): No to utrudnia życie WAM czy JEMU? Mam wrażenie że ktoś ma lenia lub po prostu nie bo nie, czyli trudny charakter.Pvp wróci jeszcze w czerwcu, więc myślę, że temat do zamknięcia ?
Samo budowanie wyspy i handel sie nudzi, więc PVP to zawsze było coś co na tym serwerze przyciągało (przez te całe 7 lat).
Zamiast zasłaniać się tym, że Gandaflux ma dużo swoich zajęć (a też wiem że ma) to może powierzy przywrócenie PVP najbardziej zaufanym?
A bojący się go helperzy i moderatorzy zamiast uciekać po negatywnej odpowiedzi powinni dosadnie wytłumaczyć o co chodzi. A PVP to przecież dodatek, który nie robiłby tym "klasycznym" skyblockowym graczom problemu, a nawet przyniósłby zyski ze względu na zapotrzebowanie na całe EQ, koxy, miecze lub enchanty czy poty.
@Edit - I mam nadzieję że nie mówimy tu o tym niewypale serwerze pvp który gościł graczy przez zaledwie 3 miesiące, tylko o zwykłej, prostej arenie PVP znajdującej się na spawnie, bądź na warpie, bo to jest najlepsza opcja.
Pozdr.