06-30-2018, 11:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-30-2018, 11:19 przez SandwichBM.)
witam
gram tu od mniej więcej stycznia i serwer jest naprawdę spoko
dlatego mam pomysł na to w jaki sposób może stać się lepszy
kilka lat temu (jakieś 6 lat temu) grałem na innym serwerze
był tam tzw system prac
gracze zarabiali $ poprzez budowanie, kopanie, rąbanie drewna, uprawy np pszenicy i łowienie ryb
były to minimalne pieniądze a każdy gracz mógł zdobywać poziomy w owej pracy do 100lvla
startował ( w przypadku budowania) z 0,05$ za postawiony bloczek i z każdym levelem stawka rosła o 0,05$ do 0,1$ za poziom
tutaj owy system zapobiegłby błaganiu graczy o donaty i robieniu przez nich bezsensownych zbiórek co zaśmieca czat
inny z moich pomysłów również jest zaczerpnięty z tamtego serwera
jest to kopalnia dla zwykłych graczy i dla vipów odnawiająca się co 8godzin
w niej mogliby zdobywać surowce co poprawiłoby ekonomię na serwerze oraz umożliwiłoby początkującym graczom na dostęp do surowców
gram tu od mniej więcej stycznia i serwer jest naprawdę spoko
dlatego mam pomysł na to w jaki sposób może stać się lepszy
kilka lat temu (jakieś 6 lat temu) grałem na innym serwerze
był tam tzw system prac
gracze zarabiali $ poprzez budowanie, kopanie, rąbanie drewna, uprawy np pszenicy i łowienie ryb
były to minimalne pieniądze a każdy gracz mógł zdobywać poziomy w owej pracy do 100lvla
startował ( w przypadku budowania) z 0,05$ za postawiony bloczek i z każdym levelem stawka rosła o 0,05$ do 0,1$ za poziom
tutaj owy system zapobiegłby błaganiu graczy o donaty i robieniu przez nich bezsensownych zbiórek co zaśmieca czat
inny z moich pomysłów również jest zaczerpnięty z tamtego serwera
jest to kopalnia dla zwykłych graczy i dla vipów odnawiająca się co 8godzin
w niej mogliby zdobywać surowce co poprawiłoby ekonomię na serwerze oraz umożliwiłoby początkującym graczom na dostęp do surowców