Liczba postów: 15
Liczba wątków: 5
Reputacja:
1
03-23-2019, 01:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-18-2019, 23:39 przez SandwichBM.)
Czemu wątek zamykasz, nic wiecej do powiedzenia nie masz w temacie koleżeństwa ? Odpisze i wątek zamyka, no jaki odważny. Boisz się czy co ? Nie rób nadziei na ub, nie w takich sytuacjach byłem, "oooo, napisał to, nie dostanie ub", a ciągnij kiche. Nie zamierzaliśmy kupowac jakiegos ub z racji tego, ze jakiemuś moderatorowi do łba coś strzeliło i się czuje WIELKI, jak bana wlepi komuś, szczególnie za to, że ma tylko domysły czegoś, tak jak to sam napisałeś, cytuję:" Podejrzenie handlu tez spadlo na ciebie". Podejrzenie, też, czyli podejrzewaliście mtbgl o próbę handlu psc, tak mam to rozumieć, tak ? Za to bana dostał ? Naprawdę, gratuluję takiego toku myślenia. Buce jebane.
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 11
" będziemy się sądzić " haha sikam ze śmiechu normalnie. To jest serwer prywatny a nie społeczny Gandaflux może Cię wywalić kiedy mu się podoba
Liczba postów: 1,173
Liczba wątków: 53
Reputacja:
91
Serdecznie ciebie nie pozdrawiam, sam zawiniles i takich osob nie toleruje.
Obrazanie innych nie wchodzi w gre, wiec niestety. OGARNIJ SIE
A ze ta osoba nie ma nic zwiazanego z banem innej osoby, nadaje ub.
I tak, mam cos do gadania. Jako Moderator serwera stoje na tej samej pozycji co Mars, Sariel i EniNova. A do unbana potrzeba 2 osob zadecydowanych z administracji. I powtorze
Nie obrazaj innych, mam nawet prawo ci dac bana na forum, ale zaprzestane z tym.