Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - Wersja do druku +- Sky-Block.pl Forum (https://forum.sky-block.pl) +-- Dział: Sprawy organizacyjne forum oraz serwera Sky-Block.pl (https://forum.sky-block.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Administracja (https://forum.sky-block.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 (/showthread.php?tid=1432) Strony:
1
2
|
RE: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - thekingfap - 02-04-2021 Twój główny nick na serwerze : thekingfap Wiek: 22 lata Dlaczego chcesz zostać HELPEREM: Chce tutaj dać coś od siebie. Gram na tym serwerze jakieś 4 lata, pamiętam jeszcze stary spawn. Wyspę obecną mam jakieś 2 lata, nigdy nie miałem muta, czy bana. Jestem osobą neutralną bezkonfliktową. Staram się pomagać jak widzę, że ktoś sobie nie radzi, często jestem na serwerze i widzę osoby co mają pytania bardziej rozbudowane nie tylko "jak założyć wyspę" i często nie dostają odpowiedzi bo nie ma w tym czasie żadnego helpera . A Ja jestem dość często na tym serwerze w sumie tylko na tym serwerze gram także służę swoją pomocą niemal o każdej porze. Jak oceniasz swój kontakt z administracją: Nigdy nie miałem problemów, kontakt raczej neutralny W jakich godzinach jesteś dostępny na serwerze: Codziennie po godzinie 12.00 i tak sobie siedzę do 23/24 w weekendy od 7/8 do samego wieczora. Czasami nocki więc schodzę koło 2/3 z serwera (Wiadomo nie siedzę 12 godzin dziennie ale mam dwa monitory, na jednym pracuje na drugim mam odpalony serwer więc widzę co się dzieje i kto pisze na czacie) RE: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - Siarra - 02-05-2021 Twój główny nick na serwerze : Siarra Wiek: 17 Dlaczego chcesz zostać HELPEREM: Myślę, że po obecnej degradacji przyda się para rąk więcej do pomocy aby utrzymać stały porządek na serwerze Jak oceniasz swój kontakt z administracją: Z obecną administracją myślę, że bardzo dobry W jakich godzinach jesteś dostępny na serwerze: Przy obecnej sytuacji, praktycznie cały dzień. Głownie przesiaduje w godzinach między 8-24, lecz zdarzy się, że zawitam również w godzinach nocnych RE: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - janior311@wp.pl - 02-17-2021 (01-30-2021, 14:43)Visus19 napisał(a): Twój główny nick na serwerze : JANIOR8 Wiek: 20LAT Dlaczego chcesz zostać HELPEREM: PONIEWAŻ ZAWSZE O TYM MARZYŁEM I MYŚLĘ ŻE UDA MI SIĘ GODNIE REPREZENTOWAĆ STANOWISKO Jak oceniasz swój kontakt z administracją: MYŚLĘ ŻE DOBRY W jakich godzinach jesteś dostępny na serwerze: PORANNYCH I WIECZORNYCH Aktywność na serwerze TeamSpeak oraz Discord - POSIADAM RE: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - RuburWk - 02-17-2021 Twój główny nick na serwerze : RuburWk Wiek: 17 Dlaczego chcesz zostać HELPEREM: Na serwerze spędzam dużo czasu, jestem doświadczonym graczem. Staram się pomagać zawsze kiedy znam tylko odpowiedź. Nowym graczom pomagam. Znam znakomicie zasady panujące na naszym serwerze. Dobrze dogaduję się z graczami, staram się nie uczestniczyć w konfliktach. Zapewniam, że swoje obowiązki będę wykonywał z sercem i pełnym zaangażowaniem. Sprawiłoby mi to wielką radość Jak oceniasz swój kontakt z administracją: mysle ze moj kontakt z innymi bedzie bardzo dobry bo na chwile obecna nie mialem okazji nikogo poznac W jakich godzinach jesteś dostępny na serwerze: od 15 do momentu aż nie zasne RE: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - Pershing - 02-21-2021 Karta Rekrutacyjna: Twój główny nick na serwerze : Pershing Wiek:15 Dlaczego chcesz zostać HELPEREM: Będę wstanie trzymać porządek na czacie jak i pomagać. Mam poczucie humoru, ale jeśli jest taka potrzeba mogę być poważny. Z chęcią również wrócę na serwer. Jak oceniasz swój kontakt z administracją: Dobry, nigdy nie miałem z tym problemu. W jakich godzinach jesteś dostępny na serwerze: Różnie, ale w godzinach 8-23 z przerwami Aktywność na serwerze TeamSpeak oraz Discord jest obowiązkowa. Jeżeli nie jesteś w stanie być tam aktywny to nawet nie składaj podania. RE: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - Kilux001 - 02-21-2021 Twój główny nick na serwerze : Kilux001 Wiek: 17 lat Dlaczego chcesz zostać HELPEREM: Na serverze jestem już od prawie 2 lat. Często przebywam na nim. Jeśli ktoś potrzebuje jakiejś pomocy - zawsze staram się pomagać. Jeśli widzę, że ktoś jest nowy na serverze i nie wie co się z czym je, to pomagam i daję drobne pieniądze na początek rozgrywki. Staram się nie przeklinać i zachowywać jak największą kulturę na serverowym chacie! Jeśli zostanę HELPEREM dam z siebie jak najwięcej. Będę zapraszał znajomych do gry na tym serverze i w ogóle. Oczywiście nie będę nadużywał swojej władzy na serverze. Jak oceniasz swój kontakt z administracją: Kiedyś gadałem z jednym moderatorem, ale tak to rzadko rozmawiam z kimś z administracji, lecz nie mam nic do osób z administacji. W jakich godzinach jesteś dostępny na serwerze: Na tygodniu średnio od 8-14, a później od 21 do nawet 2. Na weekendzie przebywam raczej w godzinach wieczornych RE: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - Zackiee - 03-01-2021 KARTA REKRUTACYJNA:
Twój główny nick na serwerze : Zackiee
Dlaczego chcesz zostać HELPEREM: Moim zdaniem brakuje rąk do pomocy, jednak trzy osoby z tego dwie bardziej aktywne na serwerze to za mało, aktualnie serwer przechodzi modernizacje lepsze bądź gorsze i pomysły jak i pomoc w ich realizacji na pewno będzie pożądana. Mimo tego że rolą HELP'a nie jest pomaganie ludziom chętnie to robię od zawsze i staram się zaradzić w każdej sytuacji. Moim głównym zadaniem będzie wsparcie aktualnej ekipy serwerowej w pilnowaniu porządku na serwerze, mogę od siebie dodać że zrobię co w mojej mocy.
Jak oceniasz swój kontakt z administracją: W aktualnym stanie czyli Visus i Eviero mam bardzo dobry kontakt, z Sandwichem miałem kiedyś lekką dyskusję ale wydaje mi się że to była forma żartu i jest dobrze w naszych relacjach.
W jakich godzinach jesteś dostępny na serwerze: W ostatnim czasie siedzę na serwerze w godz. 8-16 i pory wieczorne. Powiedzmy że jestem elastyczny ze względu na prace. Zawszę mam wgląd na serwer ponieważ posiadam krowiarki dzięki czemu konsolki uruchomione 24/7.
Pozdrawiam, Zackiee!
Podobno niektórzy skończą grę jak się dostanę do administracji więc czemu by nie sprawdzić ich obietnic?
RE: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - OxeliaPL - 03-01-2021 (01-30-2021, 14:43)Visus19 napisał(a): RE: Rekrutacja na HELP'a Minecraft Luty 2021 - Visus19 - 03-02-2021 Rekrutacja zostaje zamknięta, podanie zostaną rozpatrzone. Osoby, które się zgłosiły i zostaną wytypowane do rozmowy kwalifikacyjnej, przeprowadzanej na komunikatorze TeamSpeak3 prosimy w najbliższym czasie o sprawdzanie skrzynki odbiorczej na forum, a także odczytywanie maili w grze, na koncie podanym w rekrutacji. To właśnie tymi dwoma drogami, będą wysyłane zaproszenia na rozmowy kwalifikacyjne. |