Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
03-26-2020, 19:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2020, 22:44 przez Visus19.)
Nick konta, ktore zostalo ci zbanowane: KonfiKonfident
Za co zostało zbanowane?: Nabijanie godzin
Od kogo z administracji dostałeś kare?: Sariel
Byleś już przedtem karany?: Nie wiem, nie pamiętam, wydaję mi się, że nie.
Czemu prosisz o odbanowanie: Proszę o odbanowanie gdyż nie afczylem i dostałem bana bez powodu. Dodam też, że rano dostałem 2 kicki za niby afczenie. Wbiłem na serwer i pisałem, że nie afcze. To, że ktoś stoi i nie rusza się nie znaczy zawsze, że jest afk.
Liczba postów: 1,173
Liczba wątków: 53
Reputacja:
91
Moze Sariel nie zauwazyl ze uzywasz cos takiego jak console czyli chat tylko.
Zawolam Sariela
Reputacja:
1
W tym czasie grałem na komputerze. Po prostu stałem tylko. Nie używałem console
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 3
Reputacja:
7
Byłem świadkiem tej całej sytuacji, zostałeś zauważony przez administracje i czekali 15 minut na twój ruch, po upływie tego czasu zostałeś zbanowany po czym dopiero po 15 minutach zareagowałeś na całego bana a więc łatwo można się domyślić że konto stało AFK (stałeś na spawnie) i administracja po ówczesnym upominaniu Ciebie miała prawo zbanować z racji że kolejny raz byli świadkiem jak konto KonfiKonfident nabija czas.
Rozumiem mogłeś grać w inną grę lub siedziałeś na drugim koncie ale w takim razie po co konto KonfiKonfident stało na spawnie bez celu? przecież można wyłączyć to konto i po kłopocie. W regulaminie jest jasno zaznaczone że " Zabrania się stawiania "pustych afków" w celu nabijania czasu konta. "
Jestem na jednym koncie, to po co uruchamiać drugie żeby stało bez celu, wszyscy narzekają na lagi ale jak przyjdzie co do czego to każdy ma po 4 konta bez celu poustawiane po rogach.
Reputacja:
1
Używam 1 konta zawsze i nie mam włączonych więcej, ale są wyjątki. AFK jest to odejście od klawiatury tak jak mówi definicja. Byłem cały czas przy komputerze to, że na chwile byłem zajęty czymś innym na komputerze nie znaczy, że nabijam sobie czas.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Ja kilka razy cię wywalałem za stanie afk na spawnie i zawsze przed wywaleniem pytam na msg czy dana osoba jest.
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Od razu xd? Prawie po kazdym kicku ode mnie wchodziles po minimum 15min