Liczba postów: 66
Liczba wątków: 11
04-05-2019, 01:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2019, 01:34 przez Dayen.)
Te wawrzyniak, nie kłam dalej sms lecą. Po drugie wczoraj chciałeś mi sprzedać konto za real kasę.
Te ssy co dałeś to czysta prawda o tobie
i po trzecie gościu kogo to obchodzi ze już mialeś za to bana? To są czyny karalne. Jak ktoś kogoś zabije wychodzi z więzienia i myślisz że ma reputacje?
Nie opisałes swojej sytuacji kochanie. A więc tak.
Pan konrad naciągał dzieci na smsy Premium które niby kosztowały 19gr a wynosiły prawie 3zł. Treść miała być; sportowiec roku xd.
Przypomina nam trochę znanego Kamerzyste
04-05-2019, 14:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2019, 14:08 przez Dayen.)
Masz ss w archiwum skarg opublikowane przez tbgl
Tak jakby ktoś kogoś okradł na 100 spawnerow kupił unban za 20zł i dalej miał te spawnery, widzisz w tym sens ? I myślisz że sobie będziesz grał normalnie oszuscie.
Liczba postów: 1,173
Liczba wątków: 53
Reputacja:
91
Ale serio, jak osoba nie jest z administracji to nie komentuje tak? Daje nam sie dowod i informacje to my sprawdzamy. A nie jechac rowno. Tak jakby powiedziec, ze ty zamordowales kogos, to teraz bede darl sie bo zabiles a tak naprawde nie zrobiles (nie ma dowodow?). Musze sie najpierw dopytac na Discordzie reszty ADMinistracji
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
SandwichBm możesz mnie olśnic za co dostałem bana oraz zakaz gry ?
Reputacja:
91
Ahh, teraz pamietam. Ban jest za wyludzanie jak i za handel real (sms)
Ban jest za probe hanldu real a wyludzanie bylo sms, za to jest ban i do tego zakaz. Bo Gandaflux nie daje bez powodu
Sandwich, dowody dostał Sariel
Reputacja:
91
Wiem, jestesmy w tej samej grupie MOD ONLY. Tam wszystkie dowody teraz lataja i protokoly, to przynajmiej wiemy co sie dzieje, jak kogos na serwerze z MOD nie ma