09-23-2018, 22:33
(09-23-2018, 00:42)SandwichBM napisał(a): Ehm, bez potrzeby nie byly zamykane kasyna.
Odpada mozliwosc dla HELP, to jest ranga testowa. Ktos by chcial zeby nowe osoby wam sprawdzaly i zabieraly? (ktos kiedys z MOD okradal).
Co do pokazywania dokladnie mechanizmow, to tak nic nie da, bo nikt z administracji nie jest zmuszony do znania sie na redstone.
Ja zauwazalem, ze nawet i legalne kasyna byly manipulowane i jak chcesz to udowodnic? 80% czasu co ja robilem to tylko te kasyna, a ja przypominam iz administracja to nie roboty!.
Niestety, ale musialo sie tak stac.
Widzę, że głównym powodem zamknięcia kasyn jest to, że macie za dużo roboty z nimi, na zmniejszenie ilości roboty wam widzę kilka sposobów, jednym z nich jest po prostu nowy administrator, który wchodziłby na serwer troszkę częściej, bo Marsa w tym tygodniu nie widziałem ani razu, a wiem że był chociaż raz, bo napisał mi e-maila, a Eninovy nie widziałem na serwerze od dłuższego czasu, za to helperzy tacy jak Zaad i Sariel są dość często. Drugim sposobem byłyby działania dokładnie odwrotne do tych, które zastosowaliście. Proponuję wprowadzenie braku kontroli kasyn, i przymusu ostrzegania graczy przez twórców kasyn przed graniem, ponieważ nie są one kontrolowane przez administrację. Kasyna, które oszukują ludzi nie zyskiwałby pozycji na rynku, a ludzie, którzy faktycznie chcieliby zarobić nie scamowaliby, bo w dłuższej perspektywie mogliby zarobić dużo więcej, a ich zyski byłyby stałe, a nie jednorazowe. Jeszcze na koniec mam pytanie, skoro nie jesteście zmuszenie do znania się na redstownie, to czy do waszych obowiązków należy kontrolowanie kasyn?
Wcale, nie musiało się tak stać.