WITAM
Karta Rekrutacyjna
Twój główny nick na serwerze: PawelApollo
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: spotykam się z przyjaciółmi, jeżdżę rowerem z moja ekipa, uprawiam amatorski DownHill oraz tzw. Mtb Stunt
Od kiedy i jak często grasz na naszym serwerze ? Gram na serwerze od roku 2013 czyli jakieś 5 lat
Czy jesteś w stanie być aktywny na serwerowym ts-ie lub Discordzie? Na ts mogę przebywać bardzo często gdy będę chodzil do szkoły to będę online tak od 17godz.
Jaki masz kontakt z administracją serwera ? kontakt mam nawet ok bardzo ich lubie oraz pozdrawiam
Dlaczego chcesz zostać Helperem ? Ponieważ często jestem długo online na serwerze bo coś tam buduje i ogólnie, i chcę żeby na tym serwerze panowała kultura.
Co zrobisz gdy wygrasz milion złotych ? zakładam sklep Tesco/Biedronke na mojej wsi, wtedy zysk z tego byłby zadowalający ponieważ żeby jechać ode mnie do biedronki czy tesco trzeba jechać ok 20km a tak to ty było 2km
Zgubiłaś/eś się w lesie i nie masz telefonu, co robisz ? Rozpalam ogień i szukam jakiegoś miejsca na nocleg żeby przetrwać w razie jakby jakies dzikie zwierzęta mnie napadły
Pozdrawiam PawelApollo