08-30-2018, 12:27
Twój główny nick na serwerze: tomaszek123321
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym: -Sport głównie triathlon -mincraft. W wolnym czasie lubię sobie pograć w mincrafta na sky-blck.pl a poza tym wolny czas spędzam aktywnie: pływanie, jazda na rowerze, bieganie.
Od kiedy i jak często grasz na naszym serwerze ?: Na sky-block.pl gram już ponad 3.5 roku co ciekawe cały czas na tym samym nicku, gram 3-7h dziennie (w wakacje) a w roku szkolnym od 1h do 4h.
Czy jesteś w stanie być aktywny na serwerowym ts-ie lub Discordzie?: Jeśli będzie taka potrzeba to oczywiście będę aktywnym na ts-ie i discordzie.
Jaki masz kontakt z administracją serwera ?: Kontakt z administracją serwera mam dobry głównie z SandwichBM i EniNova zawsze można liczyć na ich pomoc.
Dlaczego chcesz zostać Helperem ?: Chciałbym aby serwer stał się lepszym i chciałbym również pomóc reszcie administracji w pilnowaniu porządku na serwerze.
Co zrobisz gdy wygrasz milion złotych ?: Założył bym firmę organizującą zawody sportowe (komercja) kupiłbym mały dom i samochód. Resztę pieniędzy przeznaczył bym również na akcje charytatywne.
Zgubiłaś/eś się w lesie i nie masz telefonu, co robisz ?: Zawracam i idę w tą samą stronę z której przyszedłem. (dobrze się orientuje w terenie)
Pozdrawiam: Tomasz
Pomogłem zostaw reputacja +1
Takie małe coś a cieszy
Sklep + skup = /is visit tomaszek123321
Czynne offline!!!
Takie małe coś a cieszy
Sklep + skup = /is visit tomaszek123321
Czynne offline!!!