08-29-2018, 17:34
Twój nick na serwerze:Masaj
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
Wolny czas spędzam głównie w garażu przy naprawie motorowerów/motocykli oraz grą na serwerze
Od kiedy i jak często grasz na naszym serwerze ?
Wróciłem na serwer po lekkiej przerwie.
Od 2 tygodni grywam codziennie,jak często nie jestem w stanie powiedzieć iż gdyż zależy ile mam wolnego czasu średnio na serwerze jestem od 2-8 godzin
Czy jesteś w stanie być aktywny na serwerowym ts-ie lub Discordzie?
Jak najbardziej
Jaki masz kontakt z administracją serwera ?
Dobry
Dlaczego chcesz zostać Helperem ?
Chcę zostać helperem ponieważ niekiedy brakuję osoby z administracji a są kłótnie na serwerze,bądz wejdzie jakaś osoba która reklamuje,wyzywa
Co zrobisz gdy wygrasz milion złotych ?
Prawdopodobnie część z tego przeznaczyłbym na rozbudowę warsztatu,stanowiska komputerowego
Połowę z tego miliona przeznaczyłbym na pomoc innym
A resztę odłożyłbym
Zgubiłaś/eś się w lesie i nie masz telefonu, co robisz ?
Staram się nie panikować,szukać jakiś wydeptanych ścieżek które mogą prowadzić do wyjścia
Zainteresowania, co lubisz robić w czasie wolnym:
Wolny czas spędzam głównie w garażu przy naprawie motorowerów/motocykli oraz grą na serwerze
Od kiedy i jak często grasz na naszym serwerze ?
Wróciłem na serwer po lekkiej przerwie.
Od 2 tygodni grywam codziennie,jak często nie jestem w stanie powiedzieć iż gdyż zależy ile mam wolnego czasu średnio na serwerze jestem od 2-8 godzin
Czy jesteś w stanie być aktywny na serwerowym ts-ie lub Discordzie?
Jak najbardziej
Jaki masz kontakt z administracją serwera ?
Dobry
Dlaczego chcesz zostać Helperem ?
Chcę zostać helperem ponieważ niekiedy brakuję osoby z administracji a są kłótnie na serwerze,bądz wejdzie jakaś osoba która reklamuje,wyzywa
Co zrobisz gdy wygrasz milion złotych ?
Prawdopodobnie część z tego przeznaczyłbym na rozbudowę warsztatu,stanowiska komputerowego
Połowę z tego miliona przeznaczyłbym na pomoc innym
A resztę odłożyłbym
Zgubiłaś/eś się w lesie i nie masz telefonu, co robisz ?
Staram się nie panikować,szukać jakiś wydeptanych ścieżek które mogą prowadzić do wyjścia