03-01-2021, 00:00
KARTA REKRUTACYJNA:
Twój główny nick na serwerze : Zackiee
Dlaczego chcesz zostać HELPEREM: Moim zdaniem brakuje rąk do pomocy, jednak trzy osoby z tego dwie bardziej aktywne na serwerze to za mało, aktualnie serwer przechodzi modernizacje lepsze bądź gorsze i pomysły jak i pomoc w ich realizacji na pewno będzie pożądana. Mimo tego że rolą HELP'a nie jest pomaganie ludziom chętnie to robię od zawsze i staram się zaradzić w każdej sytuacji. Moim głównym zadaniem będzie wsparcie aktualnej ekipy serwerowej w pilnowaniu porządku na serwerze, mogę od siebie dodać że zrobię co w mojej mocy.
Jak oceniasz swój kontakt z administracją: W aktualnym stanie czyli Visus i Eviero mam bardzo dobry kontakt, z Sandwichem miałem kiedyś lekką dyskusję ale wydaje mi się że to była forma żartu i jest dobrze w naszych relacjach.
W jakich godzinach jesteś dostępny na serwerze: W ostatnim czasie siedzę na serwerze w godz. 8-16 i pory wieczorne. Powiedzmy że jestem elastyczny ze względu na prace. Zawszę mam wgląd na serwer ponieważ posiadam krowiarki dzięki czemu konsolki uruchomione 24/7.
Pozdrawiam, Zackiee!
Podobno niektórzy skończą grę jak się dostanę do administracji więc czemu by nie sprawdzić ich obietnic?