01-17-2021, 14:40
(01-16-2021, 13:52)Bartekosw napisał(a): Witam moim zdaniem ceny w skupie powinny ulec zmianie na niższe ten zabieg obniżenia cen np kaktusów , skóry , dyń itp strasznie pomógł by serwerowi ponieważ aktualnie dużej liczbie osób po prostu nie chce się grać ponieważ przez to iż jest np . skóra na której zarabia się 100k w niecałe 5 min, przez co wyspy graczy są już tak wysoko punktowane itp . Dlatego osobą które zaczynają albo się odechciewa od razu albo pracują 24/h . Z tego powodu też może wynikać niższy wynik graczy ostatnio . Moim zdaniem nakaz zmiany cen u graczy nie ma żadnego sensu ponieważ i tak połowa tego przestrzegać nie będzie a wiadomo że administracja nie będzie za nikim latać . Dodatkowo wiem że to nie temat bieżący ale przydało by się zmienić minimalną liczbę gracy na event ponieważ aktualnie eventy nie działają a to zawsze było fajne urozmaicenie .
Podpisuje się pod tą propozycją, najmądrzejsza wypowiedź ze wszystkich. Ale i tak dorzucę swoją opinię :
Cena skupu skóry nigdy nie zmalała w przeciwieństwie do kaktusów/dyń/trzciny może pora zejść na ziemię i coś z tym zrobić. Dużo graczy odeszło bo pojawiły się krowiarki a kaktusiarki stały się totalnie bezużyteczne co spowodowało upadek serwera (tylko same afki max 6 osób) teraz sytuacja się poprawia. Dużo osób nie chce inwestować realej kasy w gry dlatego nowi gracze nie mają żadnej szansy się wybić bez PLNów.
Co do ustalania cen każdy ma prawo ustawić taką cenę jaka mu się podoba to tak samo jak byście mi kazali zmniejszać (albo innym zwiększać) ceny w sklepie bo mam zadrogo.
PS. Visus19 czemu w swoim poście piszesz ze bloki diax to już 5-6k $ a emeraldy po 12k $ ?
Pomogłem zostaw reputacja +1
Takie małe coś a cieszy
Sklep + skup = /is visit tomaszek123321
Czynne offline!!!
Takie małe coś a cieszy
Sklep + skup = /is visit tomaszek123321
Czynne offline!!!