05-03-2020, 22:19
To co napisał Sariel jest wystarczające od strony gry na serwerze. Teraz pytanie czysto techniczne.
Powiedzcie mi, czy gdy wasz komputer się nie przegrzewa, pracuje w optymalnej dla siebie temperatury, nawet gdy ma za ciężko by uciągnąć grę, po tym jak wyłączycie go na 6h zdejmując mu obciążenie, nagle uciągnie grę z którą sobie nie radził?
Jak już odpowiecie sobie na pytanie, to brawo dla was.
Jak nie, to odpowiadam - NIE, NIE UCIĄGNIE, SKORO JEST ZA SŁABY! I na tym zakończyłbym po wypowiedzi mojej i Sariela temat "odpoczynku serwera". Odpowiedź brzmi - to nic nie da.
Powiedzcie mi, czy gdy wasz komputer się nie przegrzewa, pracuje w optymalnej dla siebie temperatury, nawet gdy ma za ciężko by uciągnąć grę, po tym jak wyłączycie go na 6h zdejmując mu obciążenie, nagle uciągnie grę z którą sobie nie radził?
Jak już odpowiecie sobie na pytanie, to brawo dla was.
Jak nie, to odpowiadam - NIE, NIE UCIĄGNIE, SKORO JEST ZA SŁABY! I na tym zakończyłbym po wypowiedzi mojej i Sariela temat "odpoczynku serwera". Odpowiedź brzmi - to nic nie da.
______________________________________________________________________________________________
Pomogłem? Daj Rep+
Keep calm or you will be punished.
Pomogłem? Daj Rep+
Keep calm or you will be punished.