01-24-2020, 19:42
Niestety kolega nie reaguje na wiadomości na serwerze które pisze do niego na /msg z prośbą aby wszedł na ts'a lub dc gdzie czekam na niego i chce wyjaśnić bo tworzenie postów na forum gdzie dopytałeś się tylko jednej osoby o całą sytuacje jest żenujące. Nie mam zamiaru tego wyjaśniać na forum bo jest to dla mnie po prostu dziecinne i szukanie tylko nie potrzebnej spiny. Sprawę zna Sariel który zresztą również próbował wczoraj ją wyjaśnić lecz wariato udawał chyba że ma wyłączony chat lub go nie było - choć forum odświeżał praktycznie co 10min.
Chcesz porozmawiać zapraszam na ts'a gdzie możemy wyjaśnić temat na oddzielnym kanale w spokoju. Pozdrawiam Thafu!
PS. Zdzichu a ty nie pisz że Cię zabiłem bo w momencie kiedy wbiłem na witherke stałeś tam i sobie łaskawie z niej korzystałeś zacząłem Cię bić lecz ty WYSZEDŁEŚ Z GRY i napisałeś do mnie żebym Ci chociaż oddał gwiazdki z tych witherów które były w klatce (które Ci i tak oddałem - lecz nie musiałem), a więc troszkę się to różni od twojej wersji wydarzeń. Sprawa myślałem wyjaśniona na pw ale widzę dwie inne wersje wydarzeń.
Chcesz porozmawiać zapraszam na ts'a gdzie możemy wyjaśnić temat na oddzielnym kanale w spokoju. Pozdrawiam Thafu!
PS. Zdzichu a ty nie pisz że Cię zabiłem bo w momencie kiedy wbiłem na witherke stałeś tam i sobie łaskawie z niej korzystałeś zacząłem Cię bić lecz ty WYSZEDŁEŚ Z GRY i napisałeś do mnie żebym Ci chociaż oddał gwiazdki z tych witherów które były w klatce (które Ci i tak oddałem - lecz nie musiałem), a więc troszkę się to różni od twojej wersji wydarzeń. Sprawa myślałem wyjaśniona na pw ale widzę dwie inne wersje wydarzeń.