12-31-2019, 03:50
Ictusik pisał bezpośrednio do gracza który rozmawiał z kimś innym a w między czasie z nim na czacie pytając go skąd jest, bo na czacie pojawiły się twierdzenia, że "brazylijczyk czy z ugandy". Odpisałeś mu na jego pytanie nie będąc całkowicie w rozmowie "from śmietnik". Dla mnie to jest obraza kierowana do gracza którego pytał ictusik. To nie pierwszy twój wybryk z wyzwiskami i wulgami, a za każdym razem masz ten sam problem - dlaczego ja, wtf o co tu chodzi, co to ma być.
A na helpop napisałeś:
1. To niezły śmietnik w regulce
2. hej za co mut?? - na co tobie odpisałem wyjaśniając to co było dla ciebie niezrozumiałe - cytując "endokrvl pisz dalej o innych graczach ze sa ze smietnika, to nastepnym razem mutem sie nie skonczy"
3. dzie mieszkasz mieszkam w smietniku najs obraza/tusik wiecie co napisal gdzie mut dla niego
Druga kwestia - nie ode mnie dostałeś bana za spam helpop. Chociaż w mojej opinii słuszny.
P.S. Ictusik został również ukarany i to potrójnie, bo pierwsze dwie kary nie dały mu do myślenia. : )
A na helpop napisałeś:
1. To niezły śmietnik w regulce
2. hej za co mut?? - na co tobie odpisałem wyjaśniając to co było dla ciebie niezrozumiałe - cytując "endokrvl pisz dalej o innych graczach ze sa ze smietnika, to nastepnym razem mutem sie nie skonczy"
3. dzie mieszkasz mieszkam w smietniku najs obraza/tusik wiecie co napisal gdzie mut dla niego
Druga kwestia - nie ode mnie dostałeś bana za spam helpop. Chociaż w mojej opinii słuszny.
P.S. Ictusik został również ukarany i to potrójnie, bo pierwsze dwie kary nie dały mu do myślenia. : )
______________________________________________________________________________________________
Pomogłem? Daj Rep+
Keep calm or you will be punished.
Pomogłem? Daj Rep+
Keep calm or you will be punished.