01-23-2019, 18:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-23-2019, 19:00 przez MłodszyBrat.)
W tym momencie bardziej sensowną rzeczą jest usunięcie rankingu niż ta okropna punktacja. Nikt nawet nie zadał sobie trudu by przeliczyć pkt na $ po cenie rynkowej (bruk, drewno za minimalną bo można samemu to zrobić a np gąbka podzielić cenę przez pkt). Czy jest jedyny kto jest into matematyka. Wszystkie bloki powinny być sobie równe a nie faworyzowane. Po przeczytaniu posta orkwicha jego pomysł jest najbardziej sensowny. Administracja nie widzi jak wiele osób ucierpiało bo przykładowa sytuacja dwóch graczy ma X pieniędzy i buduję z nich 2 wyspy mające po Y punktów. Jednakże administracja wpada na genialny pomysł przypisania losowych wartości do bloków (nie wierzę że ktoś nad tym dłużej myślał) i gracz pierwszy ma Z pktów bloków a drugi 3 Z pkt bloków ( mógłby i mieć 5 Z ten nowa puktacja jest chora). Edytuję post i wnoszę o zmianę pkt tak jak w pomyśle orkiwcha. W tym momencie zabrano mi masę czasu i trochę pieniędzy nie mówiąc o innych graczach dużo lepszych odemnie którym nowa pktacja zniszczyła miejsce w rankingu i są daleko w tyle za ludźmi którzy dopiero co wszedli na serwer.
Śmieszą mnie osoby piszące że nowy pkt są na podstawie ceny rynkowej jutro postaram się dokonać szczegółowej analizy nowej punktacji
Śmieszą mnie osoby piszące że nowy pkt są na podstawie ceny rynkowej jutro postaram się dokonać szczegółowej analizy nowej punktacji