Liczba postów: 29
Liczba wątków: 9
Reputacja:
3
Witam administrację i graczy. Proponuję jakieś pozytywne zmiany w regulaminie, gdyż nie długo to nic nie będzie można robić. Dlaczego wprowadzacie same negatywne podpunkty (wiem że to dla dobra serwera) ale można by było wprowadzić jakieś nowości. Albo wprowadzacie raz pozytywny raz negatywny podpunkt a nie tylko negatywne. Mam nadziej, że rozpatrzycie to jakoś pozytywnie. Pozdrawiam serdecznie.
Pomogłem zostaw rep +1
Zarabianie - > /is visit Xstern
Czynne 24/7
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 13
Reputacja:
14
A co mamy wpisać jako pozytywne? "Wolno budować kaktusiarkę"? XD Ten regulamin ma pokazywać zakazy, a cała reszta która w nim nie jest, jest dozwolona w czym problem?
______________________________________________________________________________________________
Pomogłem? Daj Rep+
Keep calm or you will be punished.
Liczba postów: 1,173
Liczba wątków: 53
Reputacja:
91
Regulamin nakazuje lub zakazuje.
Oczywiscie ze sa inne typy, tylko na tym serwerze dziala ten regulamin a napisanie nowego regulaminu ma zerowy sens.
Reputacja:
3
A dlaczego ma zerowy sens? Za stary serwer? Chciałbym wiedzieć po prostu.
Pomogłem zostaw rep +1
Czynne 24/7
Reputacja:
91
Najpierw trzeba by bylo przepisac regulamin na nowo
Narzekania graczy ze nowy regulamin (ktory moze byc nawet ciezej do zrozumienia niz ten ktory teraz jest)
Reputacja:
3
No okey jednym słowem trochę szkoda, bo by przydał się nowy regulamin no ale trudno. Może kiedyś się zmieni. Pozdrawiam.
Pomogłem zostaw rep +1
Czynne 24/7
Reputacja:
91
Regulamin byl mocno zmieniony, przez powstanie forum.
Stary regulamin to az smiech byl, ten regulamin to przynajmiej cos.
Zgodze sie, ze mozna regulamin ulepszyc tylko mamy duzo graczy co nie lubi "nowinek" w regulaminie.....
Wiec zamykam
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Reputacja:
33
Przydałby się nowy regulamin?
Pozytywny podpunkt?
O czym ty teraz mówisz?
Jakie to są pozytywne punkty regulaminu daj jakiś przykład może.
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 13
Reputacja:
14
Mamy zacząć wymieniać co wolno? Po kiego grzyba? Albo napisać w regulaminie "wszystko, czego nie zabrania regulamin, jest dozwolone" tylko po to by był pozytywny podpunkt? Rozbrajają mnie czasem wasze pomysły. Może nawet częściej niż czasem.
______________________________________________________________________________________________
Pomogłem? Daj Rep+
Keep calm or you will be punished.