11-12-2019, 22:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-24-2020, 19:11 przez Sariel.)
Nick ktory uzywasz na serwerze: Ostry25
Nick osoby ktora oskarzasz: cała administracja
Data wykroczenia: 12.11.2019r
Powod skargi: jak ja miałem bana na Ostry25 za handel psc i nie miałem blokady na sklep, kupiłem unbana to dostałem następnego bana? A jak Kuba_x06 dostał bana za handel psc to już mógł se kupić unbana i grać dalej? fajnie się bawicie?
Dowód: nie potrzeba
Co z tego, blokady na konto nie otrzymałeś a dostałeś bana za to samo i mogłeś kupić UB (handel real zawsze blokada na konto) a ja nie mogłem, fajnie co nie?
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 9
Reputacja:
4
Po pierwsze to była próba handlu co oznacza, że do niego nie doszło. Po drugie ty za próbę handlu byłeś karany dwa razy. Za pierwszym razem normalnie UB kupiłeś i dalej grałeś. Popełniłeś dwa razy ten sam błąd.
Co z tego jak ma być blokada za takie coś to niech będzie wtedy się obeszło bez blokady bo ganda nie odpowiedział :>
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Robisz skargę na administrację na forum które prowadzi moderator? nie zmądrzałeś Damianek
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 13
Reputacja:
14
Faworyzacja na tym serwerze jak dla mnie aktualnie nie występuje, nie rozpędzaj się z oskarzeniami. Dostałeś raz bana, mimo drugiej szansy bez blokady sklepu zrobiłeś drugi raz to samo. Po drugie, jesteś krzykaczem i nie raz podpadałeś. Osoba której używasz jako argumentu do skargi nigdy nie była karana. To troszkę zmienia postać rzeczy hmm? Skarga do odrzucenia, oskarzenia bez podstawne.
P.S. Ty nie odszedles z serwera? Tyle krzyku że już nie będziesz grał jak nie dostaniesz ub. Ub nie ma, jak masz krzyczeć to idź sobie. Krzyżyk na drogę :kappa:
______________________________________________________________________________________________
Pomogłem? Daj Rep+
Keep calm or you will be punished.
Gdybyś był inteligentny to byś wiedział że ja to nie ostry.