Liczba postów: 10
Liczba wątków: 8
Reputacja:
2
Chciał bym zaproponować na serwer Arenkę PvP. Dużo osób lubi pobawić się na PvP i zrobiłem taką arenke jest troszke parkour'a i miejsce do zabijania graczy. Arenka jest przestrzenna co jest bardzo pozytywne, ponieważ możemy się klepać grupowo np. 2vs2.
Liczba postów: 1,173
Liczba wątków: 53
Reputacja:
91
JA tez jestem na tak z powrotem areny pvp, do czegos sie te sety z svip wrescie przydadza.
Po to jestesmy w administracji zeby pilnowac, wiec nie widze problemow.
Tylko co trzeba by bylo zrobic to zwiekszenie kar za cheaty, nie 2 dni jak teraz jest tylko 30 dni lub perm.
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 10
Reputacja:
57
Był osobny pod serwer pvp i nikt na nim nie grał były trybu 1v1 itp i arena pvp a zainteresowanie zerowe jestem na NIE
[img=0x0]https://media.giphy.com/media/uXh49JnIXjTu8/giphy.gif[/img]
Liczba postów: 1,173
Liczba wątków: 53
Reputacja:
91
@Marsu
No nie bylbym az taki szybki. Bylo zainteresowanie.
Tylko taki problem byl, ze plugin ktory byl tam zamontowany (bo tego serwa pilnowalem) to nawet mnie wywalal chociaz nie mialem zadnego oprogramowania.
Bardziej to byl ten problem. Jest zainteresowanie ale taki plugin co prawie wszystko zakazuje to dopiero..... Pffff
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 6
Reputacja:
50
Rozumiem, że administracji się nudzi i czasem fajnie tak rekreacyjnie odwiedzić sobie taką arenkę PVP i zbanować 75% graczy, bo prawda jest taka, że tyle używa cheatów na PVP. Nie uważacie jednak, że pozostałym graczom, którzy weszli na serwer sky-block.pl, który jest serwerem typu SKYBLOCK, aby pograć na trybie SKYBLOCK, nie będzie się podobać to, kiedy kilka dzieciaków będzie krzyczeć cały czas na chacie "Oddaj te itemy, debilu!"?
Ja jestem na nie. Jest mnóstwo serwerów PvP.
Przez serce me poruszone artyzm rezonuje we mnie...
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 5
Reputacja:
4
Jak najbardziej na tak,
Wreszcie kox`y, zbroje miały jakiś sens,
Co do opinii burasa o dzieciach co będą spamić na chacie "oddaj ity" - Spam na chacie jest, był i będzie więc to raczej bez różnicy.
Aż łezka w oku się kręci na wspomnienia starego pvp