Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Reputacja:
33
04-23-2020, 02:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-23-2020, 02:09 przez Sariel.)
Twoja prośba tylko pokazuje twój poziom.
Aiton3k napisał : "Płacze ze takie uzbeki zyja :c "
Nastepnie XxXlunaXxX odpisała : w koncu ty zyjesz
Oboje zostali wyrzuceni, za prowokacje. A ty w woli gniewu odpisałeś do niego/niej " ty kurewko"
Tak przeszłość się liczy do następnych kar dlatego dostałeś mute na tydzień proste i logiczne.
Potem jak to zwykle bywa w takich przypadkach, stworzyłeś nowe konto aby się wyżalić i powiedziałeś, że dostane degrada. A jak sam dobrze wiesz bo znasz regulamim.
"Notoryczne łamanie regulaminu na multikontach będzie róznowznaczne z karaniem głównego konta."
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Jak grasz tyle lat na serwerze to powinieneś wiedzieć , że za grożenie degradem dostaje się bana.
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 13
Reputacja:
14
Czy jest na tym serwerze gracz, do którego się nie spinałeś, albo aktywny administrator do którego nie miałeś problemów? Zgadzam się z Sarielem i podziwiam, że to tylko 10 dni. Ja bym temu graczowi sypnął najmniej 30, bo to już kilkadziesiąt czy kilkaset akcji z jego udziałem.
Pozdrawiam.
______________________________________________________________________________________________
Pomogłem? Daj Rep+
Keep calm or you will be punished.
Liczba postów: 1,173
Liczba wątków: 53
Reputacja:
91
Podskoczyles administracji, to juz jest przewinienie ktore administracja moze ukarac ale nie musi. Sariel zadecydowal ze dostajesz kare to dostajesz.
Odrzucam